Bios 1
Bios 1 Bios 2 Bios 3
Vaiana
In de bioscoop vanaf: nu in de bioscoop
Classificatie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst

Vaiana is een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. 

            
               

Mees Kees Langs de Lijn
In de bioscoop vanaf: nu in de bioscoop
Classificatie

Alle leeftijden

In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject. Mees Kees en zijn klas hebben creatieve ideeën, maar directrice Dreus heeft haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Meester Kees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!

           
 

Sepp de Wolvenvriend
In de bioscoop vanaf: nu in de bioscoop
Classificatie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst

Sepp is echt een jongen uit de bergen met een speciaal talent voor het omgaan met dieren. Met zijn ouders en een kudde geiten woont hij midden in de Alpen. In de zomer zitten ze hoog in de bergen met hun kaasmakerij, maar als de winter komt, reizen ze samen met de andere bergbewoners terug naar het dorp in het dal. Sepp en zijn familie krijgen het zwaar te verduren als ze tijdens de afdaling al hun kazen verliezen in een ravijn. De rijke winkelier van het dorp en zijn vervelende zoontje lijken alles van Sepp af te willen pakken wat hem lief is, de kazen, zijn geit en de grote traditionele bel die zijn oom speciaal voor Sepp’s verjaardag maakt. Maar zijn vriendinnetje en zijn wolvenvriend helpen hem er doorheen en samen zorgen ze voor een mooi avontuur en een goede afloop!

             

Sing
In de bioscoop vanaf: nu in de bioscoop
Classificatie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetje; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

         
 
 


Inhoudsopgave:
Bios 1Bios 2Bios 3