Kijkwijzer classificatie

The Letter for the King: Season 1


Productietype: Serie

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst
Synopsis:
In deze meeslepende fantasyserie krijgt een tiener (Amir Wilson) die in de leer is om ridder te worden een geheime brief die het lot van het koninkrijk zal bepalen. Hij gaat op een legendarische reis om de brief aan de koning te bezorgen en te voorkomen dat de wereld in duisternis wordt gehuld.

Angst

De productie bevat (milde) griezeleffecten. Dit kunnen schrikeffecten zijn of griezelige scenes. De scènes zijn niet zeer intens of beklemmend. Jonge kinderen kunnen hier echter nog erg van schrikken of bang worden. 

De productie bevat beelden van verwondingen of lijken van mensen of dieren. Het zien van directe enge dingen of gevaren als verwondingen of dode mensen kan beangstigend zijn.  

De productie bevat bange mensen, slachtoffers of geweld tegen kinderen of dieren. Wanneer kinderen meeleven met (hoofd)personen en deze in een beangstigende, dreigende situatie komen kan de kijker daar ook bang van worden. Bovendien kunnen zij angstige situaties, als deze realistisch en voorstelbaar zijn, erg op zichzelf betrekken.  


Volledig classificatieresultaat: Uitleg verbergen G6,A9,SAL,DAL,HAL
Uitleg classificatieresultaat:
Geweld6
Angst9
SeksAL
DiscriminatieAL
Drugs- en/of alcoholgebruikAL
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst


Productiejaar:
Organisatie: Netflix

Meer informatie over deze film/programma:

terug naar zoekresultaten