Kijkwijzer classificatie

After We Collided


Productietype: Speelfilm
Genre: Romantiek

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs- en/of alcoholgebruik
Synopsis:
Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijnā€¦ zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Deze film is het vervolg op de film After en staat ook wel bekend als After 2.

Seks Drugs- en/of alcoholgebruik

De productie bevat een combinatie van seksuele handelingen en harddrugs of overmatig softdrugs- of alcoholgebruik. Door het zien van dit soort beelden kunnen jongeren dit gedrag als normaal of zelfs positief gaan zien. Met name jonge tieners zijn erg beïnvloedbaar wanneer het gaat om beelden van risicovol gedrag.

Grof taalgebruik

Ook zit er grof taalgebruik in de productie. Dit kunnen grove woorden zijn, schuttingtaal, schelden of vloeken. Kinderen kunnen hier een voorbeeld aan nemen en het nadoen of overnemen.
 
Wat zit er nog meer in?
 
Bange mensen, verwondingen, (be)dreiging met geweld.


Volledig classificatieresultaat: Uitleg verbergen G12,A9,S14,TAL,DAL,H14
Uitleg classificatieresultaat:
Geweld12
Angst9
Seks14
Grof taalgebruik
DiscriminatieAL
Drugs- en/of alcoholgebruik14
Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs- en/of alcoholgebruik


Regisseur: Roger Kumble
Productiejaar: 2020
Lengte (origineel): 0 min.
Organisatie: Independent Films

Meer informatie over deze film/programma:

terug naar zoekresultaten