Kijkwijzer classificatie

After We Collided


Productietype: Speelfilm
Genre: Romantiek

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs- en/of alcoholgebruik
Synopsis:
Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijnā€¦ zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Deze film is het vervolg op de film After en staat ook wel bekend als After 2.

Geweld
 
De productie bevat expliciete geweldsbeelden. Het geweld is hard en is met nadruk in beeld gebracht. Het zien van dit soort beelden kan kinderen minder gevoelig maken voor het zien van geweld. Ook kunnen ze er agressief of juist bang van worden. 
 
Seks
 
De productie bevat seksuele handelingen. Deze handelingen zijn expliciet of langdurig in beeld gebracht. Jonge kinderen kunnen nog ongemakkelijk worden bij het zien van dit soort beelden, omdat ze er nog niet aan toe zijn.
 
Grof taalgebruik
 
De productie bevat grof taalgebruik. Dit kunnen grove woorden zijn, schuttingtaal, schelden of vloeken. Kinderen kunnen hier een voorbeeld aan nemen en dit na gaan doen/overnemen.
 
Drugs- en/of alcoholgebruik
 
De productie bevat harddrugsgebruik of overmatig gebruik van softdrugs en/of alcohol. Het zien van dergelijke beelden kan ertoe leiden dat kinderen overmatig drugs- of alcoholgebruik als gewoon gaan zien of als nastrevenswaardig.
 
Wat zit er nog meer in?
 
Bange mensen, verwondingen, (be)dreiging met geweld.

Deel uw mening en win 1 van de 100 bioscoopkaarten!

Op deze pagina geeft Kijkwijzer informatie. Bij verschillende films is deze informatie recentelijk uitgebreid met méér toelichting op het leeftijdsadvies. Wij horen graag wat u van deze informatie vindt. Heeft u gevonden wat u zocht? Klik op onderstaande knop en laat het ons weten. U maakt daarmee kans op 1 van de 100 bioscoopbonnen.


*Dit onderzoek loopt tot 15 september 2020.Volledig classificatieresultaat: Uitleg verbergen G12,A9,S12,TAL,DAL,H12
Uitleg classificatieresultaat:
Geweld12
Angst9
Seks12
Grof taalgebruik
DiscriminatieAL
Drugs- en/of alcoholgebruik12
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs- en/of alcoholgebruik

Release- / uitzenddatum: 08-10-2020

Regisseur: Roger Kumble
Productiejaar: 2020
Lengte (origineel): 0 min.
Organisatie: Independent Films

Meer informatie over deze film/programma:

terug naar zoekresultaten