Kijkwijzer classificatie

ANGRY BIRDS 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)


Productietype: Speelfilm
Genre: Actie,Komedie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst
Synopsis:
De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red, Chuck, Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente Courtney en zijn techneut Garry. De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Geweld

De productie bevat geweldsbeelden. Het gaat dan om fysiek geweld (slaan, schoppen), schieten of geweld met wapens. Geweldsbeelden kunnen jonge kinderen druk (naspelen) of agressief maken. 

Angst

De productie bevat slachtoffers van een heftige gebeurtenis als een ongeluk, ramp, oorlog of ziekte. Wanneer je meeleeft met de personages in de productie kan dit beangstigend of beklemmend zijn.

De angstwekkende scenes in deze animatie spelen zich echter af in een onrealistische wereld. Kinderen doorzien dat wat er gebeurt niet echt is en kunnen beter afstand nemen van de productie waardoor de enge scènes minder beklemmend zijn om te zien. 

Volledig classificatieresultaat: Uitleg verbergen G6,A6,SAL,DAL,HAL
Uitleg classificatieresultaat:
Geweld6
Angst6
SeksAL
DiscriminatieAL
Drugs- en/of alcoholgebruikAL
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst


Regisseur: Thurop Van Orman
Producent: Sony Pictures Animation
Productiejaar: 2019
Lengte (origineel): 0 min.
Organisatie: Universal Pictures International Netherlands

Meer informatie over deze film/programma:

terug naar zoekresultaten