Actueel

De bioscopen zijn weer open!

Hilversum, 2 juni 2020

Per 1 juni zijn de maatregelen tegen het corona-virus versoepeld. Bioscopen kunnen daarom weer bezoekers ontvangen. Er gelden nog wel wat regels: er mogen maximaal 30 bezoekers in één zaal zitten en daardoor is van tevoren reserveren verplicht. Ook nemen de filmtheaters hygiënemaatregelen zoals extra schoonmaakrondes.

Wil je weer met het hele gezin gaan genieten van een bioscoopfilm? Hieronder vind je een overzicht van wat er zoal draait. Ga voor een volledig overzicht naar de website van de bioscoop in jouw buurt, of kijk hier.

Onward

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. 

Klik hier voor meer informatie en het volledige Kijkwijzer advies. 
Wickie en het Magische Zwaard

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld.

Klik hier voor meer informatie en het volledige Kijkwijzer advies. Sonic

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Klik hier voor meer informatie en het volledige Kijkwijzer advies. De Grote Slijmfilm

Alle leeftijden

Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Klik hier voor meer informatie en het volledige Kijkwijzer advies. 


terug naar nieuwsoverzicht