Filmagenda - nu in de bioscoop
Filmagenda - nu in de bioscoop Filmagenda - binnenkort
Misfit 2
In de bioscoop vanaf: 25 september 2019
Classificatie

Alle leeftijden

Julia komt terug uit Amerika en mag samen met Nick meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op dan samen te werken met de VIP squad!

   Misfit 2 filmposter   

Everest: De Jonge Yeti
In de bioscoop vanaf: 9 oktober 2019
Classificatie:

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Grof taalgebruik

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng om hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.

   Everest filmposter         

Trouble
In de bioscoop vanaf: 9 oktober 2019
Classificatie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. 

 Trouble filmposter 

De Club van Lelijke Kinderen
In de bioscoop vanaf: 9 oktober 2019
Classificatie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen.

De Club van Lelijke Kinderen filmposter  

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap
In de bioscoop vanaf: 9 oktober 2019
Classificatie

Alle leeftijden

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Shaun het Schaap besluit om Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden.

Shaun het Schaap filmposter  

Whitestar
In de bioscoop vanaf: 9 oktober 2019
Classificatie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld

Tijdens de vakantie werken Megan en haar beste vriendin Julia samen met Eddy bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex.

 


  


Inhoudsopgave:
Filmagenda - nu in de bioscoopFilmagenda - binnenkort