Programma's
Brugklas
Zender: 
NPO Zapp
Classificatie:

Alle leeftijdenGrof taalgebruik

Brugklas is de eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

Wil je meer weten over dit programma? Klik dan hier.

Brugklas Seizoen 3 is iedere schooldag om 19.00 uur te zien op NPO Zapp.


                           
 

Bommetje!
Zender: 
NPO3 (Zapp)
Classificatie:

Alle leeftijden

Vijf duo’s, bestaande uit pubers en één van hun ouders, nemen het wekelijks tegen elkaar op. De teams strijden in verschillende spectaculaire waterspellen, iedere keer gevolgd door een enorme lancering vanaf een reusachtig luchtkussen; ‘het blobkussen’.

Wil je meer weten over dit programma? Klik dan hier.

Iedere zaterdag om 19.00 uur op Zapp.


Erecode
Zender: 
Nickelodeon
Classificatie:

Alle leeftijden

In het nieuwe spelprogramma Erecode wordt een avontuurlijke strijd gestreden tussen vier verschillende teams die de eer van hun rijk verdedigen. De Avonturiers, de Helden, de Speurders en de Strijders moeten spannende uitdagingen uitvoeren. Elke uitdaging is een beproeving op verstand, kracht en lef. Door het spelen van uitdagingen kunnen de teams dukaten verdienen die ze in het eindspel kunnen inzetten om het ultieme doel te bereiken: het kraken van de Erecode!


Een voorproefje van Erecode bekijk je hier.

 
 

Spotlight
Zender: 
Nickelodeon
Classificatie:

Alle leeftijdenGrof taalgebruik

Zingen, dansen, muziek maken... Deze scholieren hebben allemaal hun eigen talenten en wij kijken vanaf komende maandag elke schooldag met ze mee hoe het eraan toegaat op theaterschool 't Podium in de nieuwe serie 'Spotlight'.

Meer weten over deze nieuwe serie? Klik dan hier!

 
              

Mega Blubber Power Race
Zender: 
RTL Telekids
Classificatie:
nog niet bekend

De komende maanden staat RTL Telekids op verschillende plekken door heel Nederland met de vetste MEGA BLUBBER POWER RACE.

De eerste MEGA BLUBBER POWER RACE is op zaterdag 13 juni in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Kijk voor meer info op de website!


 
              
 

Lego City
Zender: RTL Telekids
Classificatie:

Alle leeftijden

In LEGO City komen alle LEGO karakters tot leven. De boeven, politieagenten en de brandweermannen staan centraal in de grote stad. De boeven proberen het geld te stelen van de enige bank in de stad. Helaas voor de boeven is de politie ze elke keer te slim af. Lukt het de boeven om ooit aan het geld te komen? 

LEGO City is elke schooldag om 7.40 uur te zien bij Telekids.