Kijkwijzer classificatie

Willy op de onbekende planeet


Productietype: Speelfilm
Genre: Animatie,Avontuur

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst
Synopsis:
Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Angst

De productie bevat slachtoffers van een heftige gebeurtenis als een ongeluk, ramp, oorlog of ziekte. Wanneer je meeleeft met de personages in de productie kan dit beangstigend of beklemmend zijn.

De productie bevat daarnaast dreigende beelden van fantasiewezens zoals monsters, heksen, reuzen of enge dieren. Kinderen tot 6 jaar zijn zeer visueel georiënteerd en kunnen erg bang worden wanneer ze dit soort beelden zien. 

De angstwekkende scenes in deze animatie spelen zich echter af in een onrealistische omgeving/realiteit waarbij ook onrealistische personages aanwezig zijn. Kinderen kunnen zichzelf door het zien van dit soort onrealistische elementen geruststellen omdat duidelijk is dat wat er gebeurt niet echt is. Ze kunnen daardoor beter afstand nemen van de productie waardoor de enge scènes minder beklemmend zijn om te zien.  


Volledig classificatieresultaat: Uitleg verbergen GAL,A6,SAL,DAL,HAL
Uitleg classificatieresultaat:
GeweldAL
Angst6
SeksAL
DiscriminatieAL
Drugs- en/of alcoholgebruikAL
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Release- / uitzenddatum: 04-12-2019

Regisseur: Eric Tosti
Productiejaar: 2019
Lengte (origineel): 90 min.
Organisatie: Paradiso Entertaiment Ned BV

Meer informatie over deze film/programma:

terug naar zoekresultaten