Actueel

Bioscoopfilms in de zomervakantie

Hilversum, 11 juli 2019

De zomervakantie is begonnen! Bent u nog op zoek naar een leuk dagje uit voor het hele gezin? Omdat het regent, of juist omdat het bloedheet is? Een bezoek aan de bioscoop is altijd een goed idee! Maar welke films draaien er en welk (leeftijds)advies hoort daarbij?

Kijkwijzer maakte een overzicht van de leukste familiefilms die in juli en augustus worden vertoond. Deze films zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te zien.

Bekijk hieronder de trailers met daarbij een korte omschrijving en natuurlijk onze pictogrammen. 

Heeft u vragen na het bekijken van een film, bijvoorbeeld over de classificatie? Neem dan contact met ons op.

Huisdiergeheimen 2
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst 

Huisdiergeheimen 2 (The Secret Life of Pets 2) onthult wat onze huisdieren allemaal uitspoken als de baasjes van huis zijn. In dit vervolg op Huisdiergeheimen volgen we de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.
 

Toy Story 4
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.
 

Ugly Dolls (vanaf 31 juli)
Alle leeftijden

Ergens ver weg in een vreemd land waar Ugly en Perfect Dolls vredig samenwonen, leeft de lelijke Moxy. Moxy is een lieve en schattige Ugly Doll en bruist van energie. Op een dag besluit ze om haar angsten te overwinnen en als eerste Ugly Doll naar de elite school te gaan van de Perfect Dolls, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen. Ze wil de eerste Ugly Doll worden die levenslang door een kind wordt gekoesterd. Tijdens haar zoektocht moet Moxy haar eigen wereld veranderen en laten zien dat schoonheid niet altijd perfect hoeft te zijn. Maar als ze in de echte mensenwereld terecht komt gaat niet alles zoals ze hoopt…
 

Playmobil de Film (vanaf 7 augustus)
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden - de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot, een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!
 

Angry Birds 2 (vanaf 21 augustus)
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red, Chuck, Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente Courtney, en zijn techneut Garry. De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.
terug naar nieuwsoverzicht