Kijkwijzer classificatie

Magische Poort, De


Productietype: Speelfilm
Genre: Animatie,Familie

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst
Synopsis:
Davey, een verlegen dolfijn, ontdekt de magische poort die elke vis kan veranderen in wat hij wil zijn. Op een dag wordt de poort misbruikt door de moeralen die gigantisch zijn geworden en van plan zijn het vredige Vissenstad over te nemen. Davey moet zich herenigen met zijn lang verloren gewaande vader om de kracht en macht te krijgen om de moeralen te verslaan, zijn stad te beschermen en de liefde van zijn leven voor zich te winnen.

Geweld
 
De productie bevat geweldsbeelden. Het gaat dan om fysiek geweld zoals slaan en schoppen of geweld met wapens zoals schieten. Geweldsbeelden kunnen jonge kinderen druk (naspelen) of agressief maken. 
 
Angst
 
De productie bevat dreigende beelden van fantasiewezens zoals monsters, heksen, reuzen of enge dieren. Kinderen tot 6 jaar zijn zeer visueel georiënteerd en kunnen erg bang worden wanneer ze dit soort beelden zien. 
 
De productie is echter een animatie, waardoor (oudere) kinderen makkelijker doorhebben dat het niet echt is en er ook iets makkelijker afstand van nemen.
 

Volledig classificatieresultaat: Uitleg verbergen G6,A6,SAL,DAL,HAL
Uitleg classificatieresultaat:
Geweld6
Angst6
SeksAL
DiscriminatieAL
Drugs- en/of alcoholgebruikAL
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst


Regisseur: vasilly Rovensky
Productiejaar: 2020
Lengte (origineel): 0 min.
Organisatie: Dutch Film Works BV

Meer informatie over deze film/programma:

terug naar zoekresultaten