Kijkwijzer classificatie

Tenet


Productietype: Speelfilm
Genre: Thriller

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngstGrof taalgebruik
Synopsis:
John David Washington is de Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe film, de actiethriller Tenet. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Geweld

De productie bevat expliciete geweldsbeelden. Het geweld is hard en is met nadruk in beeld gebracht. Het zien van dit soort beelden kan kinderen minder gevoelig maken voor het zien van geweld. Ook kunnen ze er agressief of juist bang van worden. 

Angst

De productie bevat zeer bange of lijdende mensen of dieren. Het inleven en meeleven met (hoofd)personages die iets engs of vreselijks doormaken kan kinderen bang maken. 

De productie bevat daarnaast zeer bloederige wonden of zwaar gehavende lijken. Het zien van dergelijke expliciete enge en/of bloederige beelden kan kinderen bang maken. 

Grof taalgebruik

De productie bevat grof taalgebruik. Dit kunnen grove woorden zijn, schuttingtaal, schelden of vloeken. Kinderen kunnen hier een voorbeeld aan nemen en dit na gaan doen/overnemen.

Wat zit er nog meer in?

(Be)dreiging met geweld.


Volledig classificatieresultaat: Uitleg verbergen G12,A12,SAL,TAL,DAL,HAL
Uitleg classificatieresultaat:
Geweld12
Angst12
SeksAL
Grof taalgebruik
DiscriminatieAL
Drugs- en/of alcoholgebruikAL
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngstGrof taalgebruik


Regisseur: Christopher Nolan
Productiejaar: 2020
Lengte (origineel): 0 min.
Organisatie: Warner Bros. Pictures International Holland

Meer informatie over deze film/programma:

terug naar zoekresultaten